Nyhedsbrev April 2024

Kære have lejere

 

Velkommen til den nye sæson, som forhåbentlig byder på en masse hygge og gode oplevelser i Granly. Her følger lidt info:

Haveleje

Husk betalingsfrist for haveleje er den 3. april via bank og den 4. april kontant på kontoret mellem kl. 17 og kl. 18.30. For sen betaling vil medføre gebyrer

Brandforsikring og adressefremvisning

 

Dokumentation kan mailes til mail@hfgranly.dk eller fremvises på kontoret senest den 27. april. Hvis vi ikke har modtaget oplysninger dér, vil det medføre gebyrer. Se desuden det vedhæftede bilag med nærmere information om dokumentationen.

 

Kontoret

 

Kontoret er åbent fra den 4.april kl. 17.00 – 18.30 alle torsdag i april. Her kan der som sagt vises brandforsikring og adresse.

Fra maj måned har kontoret åbent i de lige uger fra kl 17.30 – 18.30.

Alle er altid velkomne med ”stort og småt” til bestyrelsen.

 

Torsdagsbaren

 

Torsdagsbaren er åben fra den 4.april. I april og oktober er baren åben fra kl. 16.30 – 20, mens der de øvrige måneder er åbent fra kl. 17 – 20. Vi vil meget gerne have hjælp til barvagter og andre opgaver. Derfor hænger der lister ved baren, hvor man kan skrive sig på. Man er altid velkommen til at lave ”en happening” på sin barvagt eller servere lidt mad😊. Skriv det gerne på listen, så alle har mulighed for at følge med i, hvad der sker.

Som sidste år kan der købes drikkekort. Prisen er 120 kr. for 10 genstande.

 

Torsdag den 25.4 tændes der op i grillen kl 17.30, så vi kan få lidt at spise

 

 

 

Biblioteket

 

Vores bibliotek ligger lige ved siden af kontoret. Der er åbent døgnet rundt. Hvis du vil donere bøger, kan de lægges i biblioteket. Ida og Trine står for biblioteket.

 

Storskrald

 

Første storskrald bliver lørdag den 4. maj fra kl. 8 – 11.30. Der kan kun afleveres haveaffald. Hvis man af fysiske årsager ikke selv kan få sit haveaffald bragt til container-pladsen, vil der være mulighed for afhentning af traktor. I givet fald skal man ringe til Mini på 25 395426.

 

Mange hilsner fra bestyrelsen.

HF Granly

H/F Granly er grundlagt 1951
– en haveforening med smukke haver, masser af glade havelejere, stort sammenhold og masser af aktiviteter.

Med venlig hilsen

Formanden

Favorit nyheder
Hurtig links