Nyhedsbrev november 2022

Kære havelejere

 

Sæsonafslutning i torsdagsbaren

Den 27. oktober blev sidste torsdagsbar i år. Det blev behørigt markeret med uddeling af pølser og bøfsandwich i rigelige mængder. Der kom mindst 50, som takkede hinanden for en god sæson og som ønskede hinanden en god vinter.

 

 

Kontortider.
Der er ikke flere kontortider før næste sæson, som starter til april 2023. Men du er meget velkommen til at sende en mail til bestyrelsen på: mail@hfgranly.dk. Vi svarer altid, dog kan der være lidt længere svartider. Det er også en god ide at holde øje med vores hjemmeside HfGranly.dk, og med de 2 Facebooksider.

 

Vejene.
Der er flere steder, hvor der er huller i vores veje. Husk at lappe hullerne foran din have.

 

 

Solgte haver

Siden sidste nyhedsbrev er have 211 og have 337 solgt.

 

 

Efterår og vinter.

Vi har kun 1 måned tilbage af det meget milde efterår i år, derefter kommer vinteren. Selv om temperaturen falder, gror græs og ukrudt stadig, så ud med skuffejern, rive mm, så er det også nemmere til forrået.
Som vi alle ved, skal vi flytte hjem senest den 31/10, hvor sæsonen slutter for i år. Husk at lukke for vandet når i flytter hjem, så der ikke kommer vandskader og vandspild.

 

 

Skraldepladsen lukker.

Husk også at skraldepladsen lukker pr. 1.november og den åbner igen 1. april 2023, så husk at tage skrald med hjem.

 

Hjemmelavet julepynt 27. november
Kom og få lavet dekorationerne til december måned. Vi sørger for lidt pyntegrønt, ler og halmkranse. Man skal selv medbringe lys og bånd. Tag gerne selv lidt materialer med (tørrede blomster, kugler, kogler, underskåle osv.)
Vi forestiller os at starte kl. 11.00
Tilmelding ikke nødvendig og det er gratis at deltage.

Hilsen Lisbeth have 12

 

Vinteråbent 27. november

Traditionen tro skal vi mødes til gløgg og æbleskiver i Granlyst. Vi håber at mange har lyst til at kigge forbi ønske medkolonisterne en god jul.

Fra kl.13.00 – 15.00

 

2 Vinteråbent d.22/1-2023
Der vil være vinteråbent i foreningshuset søndag den 22 Januar med sandwich fra kl. 13.00 – 15.00 Vi håber i har lyst til at komme og hilse på hinanden.

 

 

Generalforsamling 2023
Vi plejer altid at holde generalforsamling den 2. lørdag i februar. Men Ringparkens Beboerhus, som vi plejer at benytte os af, er udlejet til anden side den dag. Derfor holder vi generalforsamlingen i 2023 den 12. februar 2023 i stedet. Sæt allerede nu kryds i kalenderen. Dette er kun et forvarsel. Den rigtige indkaldelse bliver naturligvis udsendt i henhold til vedtægternes bestemmelser.

.

 

 

Næste nyhedsbrev

Vi forventer, at udsende næste nyhedsbrev kort tid inden jul.

 

Mange efterårshilsner fra bestyrelsen.

HF Granly

H/F Granly er grundlagt 1951
– en haveforening med smukke haver, masser af glade havelejere, stort sammenhold og masser af aktiviteter.

Med venlig hilsen

Formanden

Favorit nyheder
Hurtig links