Nyhedsbrev Oktober 2022

Kære havelejere

 

Så er efteråret igen kommet, men græs og ukrudt gror stadigvæk i stor stil, så det er stadigvæk ud med skuffejern, rive mm.

Som alle ved, skal vi flytte hjem senest den 31. oktober, hvor sæsonen slutter for i år. Husk at lukke for vandet når I flytter hjem, så der ikke kommer vandskader i vores haver.

 

Præmier i medlemslotteriet

I skrivende stund er der 10 havelejere, som ikke har hentet deres præmier. De præmier, som ikke er hentet senest ved sidste kontoråbent den 20. oktober, tilfalder foreningens altid slunkne kasse 🙂

 

Sidste torsdagsbar

Årets sidste torsdagsbar er den 27. oktober og i anledning disker vi op med lidt ekstra hygge og smider pølser på grillen. Alle er velkomne, til at komme og få gratis pølser og brød. Der er som altid vand og øl til fornuftige priser.

Der er hele oktober åbent fra kl. 16.30 til kl. 19.00.

 

Huller i vejene

Håber I har lagt mærke til, vi har fået flere vejbump i kolonien -Ja, det er Jeres

huller i vejen, som I hurtigst skal have fyldt op og jævnet ud.

 

Storskrald den 1. oktober 2022

Vi minder jer lige om storskrald igen kl. 8 – 11.30 på trailerpladsen.

Alt brandbart må være max 1×1/2 meter i længden. Du kan denne gang komme af med fliser, sten, mm. Ingen elektronik, flamingo, skummadsraser eller havehynder. Alt farligt affald og ikke genanvendeligt må du selv på Kara med.

John Hougaard vil igen stå på trailerpladsen og tage imod jer alle. Hvis I er svagt gående eller af andre årsager ikke selv har mulighed for at aflevere det på pladsen, kan I kontakte Mini fra have 503 på tlf.nr. 25 39 54 26 -og så vil han hjælpe jer.

 

Halloween den 31. oktober 2022

Igen i år bliver der afholdt Halloween/Haunted house aften i Granlyst, hvor man vil kunne opleve et godt gys, så kom forbi og bliv skræmt …. Det er fra kl. 17 – 21.00

 

Solgte haver

Siden sidste nyhedsbrev er haverne er have 301 og have 322 solgt. Vi forventer at have 211 og have 337 sælges inden 1. oktober. Alle 4 haver forventes at have overtagelse pr. 1. oktober. For en gangs skyld sælges en af haverne til en fra den interne venteliste.

 

Kloaktanke

Vi har nu skrevet ud til alle de havelejere, som kommunen har givet tilladelse til etablering af samletank, men hvor kommunen ikke har registreret dem som færdigmeldte. Det har givet anledning til en del postyr og mange er nu gået i gang med at få rettet op på registreringerne. Vi har desværre også konstateret, at kommunen i nogle tilfælde ikke har registreret korrekt, og det bliver der naturligvis nu rettet op på.

 

Mange efterårshilsner fra bestyrelsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HF Granly

H/F Granly er grundlagt 1951
– en haveforening med smukke haver, masser af glade havelejere, stort sammenhold og masser af aktiviteter.

Med venlig hilsen

Formanden

Favorit nyheder
Hurtig links