Nyhedsbrev November 2023

 

Kære havelejere

 

Sæsonafslutning i torsdagsbaren

Den 26. oktober blev sidste torsdagsbar i år. Rene og Maria stod for pølser og bøfsandwich. Vi var ca. 25 personer, som hyggede og takkede af for i år.

 

 

Kontortider.
Der er ikke flere kontortider før næste sæson, som starter torsdag den 4. april 2024. Men du er meget velkommen til at sende en mail til bestyrelsen på: mail@hfgranly.dk. Vi svarer altid, dog kan der være lidt længere svartider.

Det kan også være en god ide at holde øje med vores hjemmeside hfgranly.dk, og med de 2 facebooksider.

 

Vejene.
Der er flere steder, hvor der er huller i vores veje. Husk at lappe hullerne foran din have.

 

 

Vinter.
Som alle ved, skal vi flytte hjem senest den 31. oktober, hvor sæsonen slutter for i år. Husk at lukke for vandet og puste rørene igennem når I flytter hjem, så der ikke kommer vandskader i husene.

 

 

Skraldepladsen lukker.

Skraldepladsen lukker d. 1. november og den åbner igen skærtorsdag den 28. marts 2024, så husk at tage skraldet med hjem.

 

Gløgg og æbleskiver 26. november

Traditionen tro skal vi mødes til gløgg og æbleskiver i Granlyst fra kl. 13.00 – 15.00. Vi håber at mange har lyst til at kigge forbi ønske medkolonisterne en god jul.

 

 

 

Vinteråbent.
Der vil være vinteråbent i foreningshuset søndag den 21. januar 24 med sandwich fra kl. 13.00 – 15.00. Vi håber i har lyst til at komme og hilse på hinanden.

 

 

Generalforsamling 2024
Vi vil endnu engang minde om generalforsamling den 18. februar i Ringparkens Beboerhus. Husk at sætte kryds i kalenderen.

 

 

 

Mange efterårshilsner fra bestyrelsen.

HF Granly

H/F Granly er grundlagt 1951
– en haveforening med smukke haver, masser af glade havelejere, stort sammenhold og masser af aktiviteter.

Med venlig hilsen

Formanden

Favorit nyheder
Hurtig links