Nyhedsbrev Juni 2024

Kære have lejere

 

Sankt Hans den 23. juni 2024

Har du lyst til at fejre Sankthansaften i Granly?

Vi mødes ved beboerhuset kl. 19 og går fælles mod bålet på trailerpladsen. I år vil båltalen blive afholdt af sognepræst Mogens Ohm Jensen. Han taler kl. 19.30

Bålet tændes kl. 20.00.

Der vil være salg af drikkevarer.

Brænde til bålet

Hvis I har noget brændbart til bålet, kan I ringe til Mini fra have 503 på  tlf. 25 39 54 26.

Storskrald:

Der er storskrald den 29.juni kl. 8.00 – 11.30.  på trailerpladsen. Der vil igen stå ”personale” og tage imod jer alle. Hvis I er svagt gående eller af andre årsager ikke selv har mulighed for at aflevere affald på pladsen, kan I kontakte Mini fra have 503 på tlf.nr. 25 39 54 26. HUSK der kan kun afleveres haveaffald.

Torsdagsbaren

Vi må igen opfordre folk til at skrive sig på listen til barvagt. Det kan også være en glimrende måde at møde nye mennesker på.

Kontoret

Kontoret er åbent torsdag i lige uge fra kl. 17.30 – 18.30. Vi holder dog sommerferielukket den 25.7.

Pinsemorgen

Så fik vi igen holdt pinsemorgen. Godt 70 kolonister havde fundet vej til fælleshuset, hvor der blev serveret lækker morgenmad og sunget fællessange.

Nye lejere

Velkommen til vores nye lejere i have 30 og 34.

Haveudtagning

Lørdag den 29.6 (ja, samme dag som storskrald) kl. 10 kommer Maglehøj på besøg. Hvis jeres låge står åben, kan I få besøg. Hvis I ikke har en låge, og ikke ønsker besøg, kan I skrive til bestyrelsen. Vores gæster bliver ledsaget af Maria, Vibeke og Rie. Det er kun vores gæster, der bedømmer.

Ukrudtsrunde

I uge 21 gik vi første ukrudtsrunde. De fleste haver ser skønne ud, vi har en flot koloni. Men der er også nogle, der har fået brev. Derfor vil vi bede jer tjekke jeres postkasser. Desværre er der også haver, hvor postkassen mangler eller er uden navn og nummer. Det skal bringes det i orden – tak.

Næste og sidste runde i denne omgang kommer i uge 23.

Hjemmesiden

Vi opfordrer til, at I jævnligt tager et kig på vores hjemmeside ”HFgranly.dk”. Her er mange brugbare oplysninger om vores koloni.

 

 

Mange hilsner fra bestyrelsen.

HF Granly

H/F Granly er grundlagt 1951
– en haveforening med smukke haver, masser af glade havelejere, stort sammenhold og masser af aktiviteter.

Med venlig hilsen

Formanden

Favorit nyheder
Hurtig links