Nyhedsbrev Juli 2024

Kære have-lejere

 

Sct. Hans aften

Tak for en rigtig dejlig aften med mange deltagere og en god båltale. Det er en fin tradition med bål og hygge på trailerpladsen, og vi glæder os over opbakningen

EM-Fodbold

Så kom Danmark videre, godt I heppede med i fælleshuset. Det har været to gode aftener, og kan det passe tidspunktsmæssigt, er vi klar med endnu en gang pølser og fodboldhygge

Hækklipning mm.

Hække skal klippes som minimum en gang årligt og første gang senest den 1.august. Hækken mod vej skal dog

klippes 2 gange årligt, 1. gang senest 1. juli og 2. gang senest 15. oktober.

 

Hækken ud mod vejen må max rage 30 cm. ud fra skellet og være max 1,20 meter høj.

Hvis du har et træ, der rager ud på vejen, skal du sørge for at frihøjden over kørebanen er 4,20 meter. Det hænger sammen med at slamsugerne skal kunne komme rundt på vejene, når de skal tømme tankene.

Hvis du er i tvivl, kan du under paragraf 16a og 16b se reglerne for vedligehold af haverne.

 

Fugleskydning:
Fugleskydning er i år den 10. august. I den forbindelse vil bestyrelsen i juli, traditionen tro, komme rundt i haverne og sælge lodder. Lodder kan også købes i torsdagsbaren. De koster 10 kr. for tre lodder. Man kan i år kan man købe lodder uden at blive fuglekonge/Dronningog stadigvæk være med i konkurrencen, så køb trygt lodderne.

Når arrangementet starter, henter alle sidste års fuglekonge/dronning i dennes have og fuglekongen/dronningen blive kørt i karet til foreningshuset fulgt af alle deltagerne til fugleskydning. Sidste års fuglekonge/dronning skal skyde det første skud.

Ræveskydning:
Til børnedagen den 11. august bliver sidste års rævekonge/dronning hentet og kørt i karet og igen fulgt af alle deltagerne til foreningshuset. Der er så indskrivning for alle de børn, som skal skyde. På børnedagen skyder børnene og den, som skyder ræven ned, bliver foreningens nye rævekonge/dronning. Til børnedagen er der aktiviteter for børnene, det kan være f.eks. være en hoppeborg, og tombolaerne kører igen, som til fugleskydning.

Begge dage er der opsat pølsevogn med salg af pølser, ribbenssandwich mv. Der er selvfølgelig også mulighed for at købe drikkevarer i baren, samt købe lodder i tombolaen.

Skorstensfejeren

Det er tid til den årlige skorstensfejning i HF. Granly.

Skorstensfejeren kommer i uge 27. Hver enkelt haveejer vil få besked om dato og tidspunkt på SMS eller mail to dage før besøget.

Nye have lejere:

I juni er der kommet ny have lejer i have 219, stort velkommen. Der kommer flere nye til i den kommende tid.

Ekstra åbning på kontoret

Kontoret er åbent torsdag den 1.8.24 i normal åbningstid fra kl. 17.30-18.30. Kassereren vil være til stede. Åbningen er alternativ, da kontoret jo holder sommerferie lukket den 25.7.24.

Huller i vejene

Selvom det aldrig er godt at slutte et brev med et opråb, gør vi det alligevel. Få nu de huller lappet i vores veje, så vi alle kan færdes trygt. Gør det allerede i dag, tak.

 

 

God sommerferie til jer alle fra bestyrelsen.

HF Granly

H/F Granly er grundlagt 1951
– en haveforening med smukke haver, masser af glade havelejere, stort sammenhold og masser af aktiviteter.

Med venlig hilsen

Formanden

Favorit nyheder
Hurtig links